Gradska hronika

Ana Petrović prva pobednica „Naša stvar kafanskih karaoka”

U konkurenciji 17 izvođača koji su interpretacijama velikih kafanskih hitova pobrali simpatije publike i žirija, Ana Petrović je odnela pobedu na prvim „Naša stvar kafanskim karaokama” održanim u Pirotu i direktno se plasirala u veliko finale koje će krajem juna biti održano u Beogradu

.

image
Ana Petrović pobednica

Tužno leto, Pukni zoro, A tebe nema, Šta će mi život bez tebe dragi… samo su neke od pesama koje su takmičari interpretirali, a zahvaljujući aplauzima publike koje je merio poseban aparat – bukomer i glasovima žirija, odabrani su pobednici večeri – prvo mesto osvojila je Ana Petrović, druga je bila Milica Jocić, dok je Nenad Živković trećeplasirani.

image

Pored pomenutih pesama, publika je u toku večeri imala priliku da uživa i u već velikom kafanskom hitu „Naša stvar” koji je Jelen pivo snimilo za svoje ljubitelje i prijatelje kako bi zajedno slavili sve lepe trenutke i vrednosti koje svi volimo i na koje smo ponosni.

„Pre nekoliko dana sam čula za Naša stvar kafanske karaoke i odmah sam odlučila da učestvujem. Obožavam da pevam, a kafanska muzika mi je posebno draga. Moram da priznam da uvek imam tremu, ali se nadam da se to nije previše primetilo. Bilo je stvarno odličnih kandidata i jako mi je drago što su publika i žiri baš mene prepoznali kao glavnog favorita.” – izjavila je dvadesetsedmogodišnja Ana Petrović, iz Pirota.

image

Svi takmičari kući su poneli brojne nagrade Jelen piva, dok je prvoplasirana osvojila i posebnu nagradu -„Kafansko veče za najbolje prijatelje” u okviru koga će posebno za nju i njene prijatelje biti organizovano druženje uz sve ono što čini jedno nezaboravno kafansko druženje – odličnu muziku, hranu i, naravno, Jelen pivo.

Jelen karavan „Naša stvar kafanskih karaoka” do početka juna posetiće 15 gradova Srbije, među kojima su još i Kruševac, Apatin, Kraljevo, Užice, Subotica, Beograd i drugi, kako bi bilo odabrano 15 predstavnika za veliko finale koje će biti održano krajem juna u Beogradu. Tri najbolja učesnika u velikom finalu očekuju iPhone 6+, GoPro kamera i laptop. Pored toga, pobednici u superfinalu osvojiće i specijalnu nagradu „VIP poseta Guči”,za sebe i prijatelja po izboru.

Slične vesti

Jedan komentar

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker