Gradska hronika

AD”Tigar”: Poseta predstavnika Srpsko-ruskog humanitarnog centra

Kompaniju AD”Tigar”, danas su posetili pripadnici Srpsko-ruskog humanitarnog centra iz Niša, koji su obišli proizvodne pogone i videli pokaznu vežbu gašenja rezervoara.

 

Nakon prezentacije palete proizvoda, novi generalni direktor Vladimir Ilić, rekao je da  je  ovo veoma značajna poseta jer je  ovo prilika da pripadnici pomenutog centra i MSČ Rusije, vide proizvode “Tigra”.

 

– Cilj nam je da  MSČ pomogne “Tigru” u natupu na rusko tržište, ali i da istovremeno sarađujemo u obuci našeg obezbeđenja koje ima oko 130  članova i ekipu od nekoliko lekara i ostalog osoblja. Osim trening obuka za naše obezbeđenje želimo da deo našeg proizvodnog programa predstavimo posredstvom MSČ Rusije-kasao jeIlić i dodao da se UPPR u “Tigru” sprovodi u skladu sa programom  i u dogovoru sa Vladom Srbije, odnosno da Poreskom upravom koja je pohvalila  način na koji kompanija ispunjava svoje obaveze.

Bojan Glamočanin direktor SRHC u Nišu je konstatovao da su ovom posetom otvorene mogućnosti za konkretnu saradnju SRHC i naše fabrike.

Za goste “Tigra” je organizovana pokazna vežba gašenja rezervoara penom  sa dva protiv-požarna vozila i ekipom hitne pomoći koja je zbrinula jednog “povređenog” vatrogasca, a  osim ilića goste je dočekao i Dragan Todorović, predsednik NO “Tigra”.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker