Lokalna samouprava

NALED: Otvoren konkurs za stipendiranje master studija u Izraelu

Posredstvom NALED-a omogućeno je konkurisanje za stipendirane programe master studija u Izraelu u periodu 2019/2020, u oblasti javnog zdravlja i razvoja dece. Pozivamo Vas da informacije Izvršne kancelarije NALED-a o aktuelnim konkursima prenesete putem vašeg medija.

Grad Pirot inače sa NALED-om ima ostvarenu dobru saradnju – gradonačelnik Vasić je sada već u trećem mandatu član Upravnog odbora NALED-a.

Za odabrane kandidate, institucije u Izraelu obezbeđuju pokrivene troškove studija i boravka – više detalja navedeno je uz pojedinačne dostupne obuke:

 • Međunarodni master program u oblasti javnog zdravlja
  (Izrael, oktobar 2019 – septembar 2020, Hebrew University – Hadassah Braun School of Public Health&Community)

  Učesnici: lekari, medicinske sestre, drugo medicinsko osoblje, ekonomisti, stručnjaci u domenu društvenih nauka zainteresovani za oblast javnog zdravlja

  Za odabrane kandidate stipendija pokriva troškove školovanja i smeštaja u fakultetskom kampusu, dok učesnici sami snose troškove puta.

  Online prijavljivanje putem linka, do 17. marta 2019.

 • Međunarodni master program u oblasti razvoja dece
  (Izrael, oktobar 2019 – oktobar 2020, University of Haifa)

  Učesnici: kandidati sa fakultetskom diplomom u oblasti socijalnih usluga za decu: socijalni rad, okupaciona terapija, govorna patologija, fizikalna terapija, obazovanje u ranom detinjstvu, psihologija, pravo

  Za odabrane kandidate stipendija pokriva troškove školovanja i smeštaja u fakultetskom kampusu, dok učesnici sami snose troškove puta. Više informacija dostupno je u brošuri.

  Online prijavljivanje putem linka, do 15. marta 2019.

Za više informacija o uslovima učešća i proceduri prijavljivanja možete se obratiti Jovani Ćirić, koordinatorki za marketing u NALED-u na [email protected] ili telefonom na broj 011 33 73 063.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker