Sport

30.000 glasova iz Pirota za teretanu na otvorenom

Danas je u prisustvu predstavnika “Coca cola” sistema, predstavnika opštine Pirot i velikog broja sportista svečano puštena u upotrebu teretana na otvorenom za koju su Piroćanci poslali preko 30.000 glasova u okviru akcije “Coca cole” kojom je 45 opština u Srbiji sa najvećim brojem glasova dobilo ovakve teretane.

teretana na otvorenomTeretana je postavljena u okviru kompleksa Omladinskog stadiona, što će verovatno sprečiti vandale da je za kratko vreme ruiniraju, tako da će sprave biti na raspolaganju svim pirotskim sportistima, ali i rekreativcima.

Petar Marković, mladi sportista kaže za Pirotske vesti da je teretana odlična i da su sprave veoma kvalitetne.

-Volim da vežbam na otvorenom jer se bavim sportom, tako da mi prija svež vazduh. Do sada sam najčešće vežbao na teretani na otvorenom pored teniskih terena a sada ću imati još jedno mesto gde će često dolaziti i vežbati-kaže Marković.

Nikola Lilić(na fotografiji dole), talentovani atletičar pred kojim je velika budućnost, takođe se zahvalio darodavcima u ime pirotskih sportista.

_DSC1645

-Ovo će sigurno doprineti da sportisti imaju bolje uslove za rad i više mogućnosti za napredovanje-kazao je Lilić._DSC1660

Po rečima predstavnika “Coca cola” sistema Miloša Blagojevića, teretana na otvorenom “Coca cola” sistem poklanja u sklopu proslave značajnog jubileja-45 godina od  proizvodnje prve “coca cole” u Srbiji.

-Tokom dva meseca koliko je trajao konkurs koji je pokrenuo “Coca cola” sistem u saradnji sa Nacionalnom alijansom za lokalni ekonomski razvoj(NALED) i ministarstvima za omladinu i sport i regionalni razvoj i lokalnu samoupravu, građani Srbije su dali više od 1,7 miliona glasova kako bi baš njihov grad dobio teretanu na otvorenom. Piroćanci su poslali više od 30.000 glasova-kazao je predstavnik “Coca cola” sistema Miloš Blagojević.

Zamenik predsednika Skupštine opštine Pirot Aleksandar Z. Ćirić  zahvalio se kompaniji “Coca cola” i poželeo im uspeh u daljem radu.

-Moram da izrazim zadovoljstvo zbog složne podrške ogromnog broja Piroćanaca koji su svojim glasovima najviše doprineli da Pirot dobije teretanu na otvorenom. Naša opština promoviše i sport i slobodno mogu reći da su naši sportisti brend Pirota. Opština Pirot je uradila mnogo da sportistima stvori dobre uslove za rad pa je Pirot jedan od gradova sa najboljim uslovima za sve sportiste-kazao je Ćirić.

_DSC1630

tekst i fotografije Aleksandar Ćirić

 

 

Slične vesti

6 Comments

  1. Bravo za sve Piroćance 🙂 a oni koji su puni besa i ne znaju kako da ga iskale mogu da idu po kućama i pomažu u cepanju drva, tako mogu besomučno da biju po panjevima i da isprazne svoju negativnu energiju

  2. ja pa ovaj zamenik,kvo on ima da izrazava zadovoljstvo zbog slozne podrske pirocanaca sto se nesu opstinari brknuli u dzep pa da su napravili sami nego umeju da turaju u dzepovi al ne smeju da se brknu od zmijutu! i sa kad smo mi gradjani izglasali da dobijemo nesta od drugi on se nesta zahvaljuje,cibe be !

    1. Pa nije tebe pitao najverovatnije, dal sme il ne sme da izrazi zadovoljstvo. A takvi kao ti koji samo vicu “Uaa lopovi” su tu gde jesu i nikad nece krenuti napred u zivotima svojim.

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker