Gradska hronika

110 radnika u “Tigru” dobija stalni radni odnos

Od početka aprila tekuće godine do danas 17.4.2014. u fabrici Tigar Obuća doo ukupno je 73 zaposlenih iz statusa radnog odnosa na određeno vreme prevedeno u status zapošljenih na neodređeno vreme. U planu za april 2014 je da se još 37 zaposlenih odnosno ukupno 110 prevede u stalni radni odnos, saopštila je kompanija “Tigar” AD.

tigar obuca

Tokom marta meseca tekuće godine na nivou Korporacije Tigar, kod 50 zaposlenih je promenjen status radnog odnosa tj. prevedeni su u stalni radni odnos.

 Odabir zaposlenih se vršio na bazi predloga proizvodnog rukovodstva i kriterijuma koji su bili postavljeni. Stručne službe fabrike Tigar Obuća kao i stručne službe Tigar ad izvršile su selekciju zaposlenih u saradnji  sa Sindikatom.

 Akcija će se nastaviti i u narednom periodu za zaposlene koji iskažu zavidne rezultate i na taj način steknu uslov za prelazak sa radnog odnosa na određeno vreme u stalni radni odnos.

Saopštenje Tigra

fotografija Aleksandar Ćirić

Slične vesti

Jedan komentar

  1. 02/02/2013 Ministar finansija i privrede Mlađan Dinkić izjavio je da je Republička vlada upoznata sa problemima pirotskog “Tigra” i da će pomoći, ali na osnovu valjanog programa. Kompletna finansijska konsolidacija “Tigra”, koji je zapao u probleme zbog ogromnih kamata na kredite, biće, prema njegovim rečima, završena ovog meseca.

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/ca77f177-fd69-11ee-96b8-cabfa2a5a2de