Politika

​Saopštenje za medije Tima Saše Jankovića

Republika Srbija se već godinama suočava sa dubokom i teškom krizom koja prati nedovršenu tranziciju države i društva. Institucije su razorene ili pod pritiskom, nepoverenje građana u državu je ogromno, nepravda je svuda prisutna, a siromaštvo realnost za većinu ljudi.

Građani Srbije imaju priliku da počnu da menjaju stvari na predsedničkim izborima koji su zakazani za 02.April. Predsednik treba svojim autoritetom i integritetom da daje primer ostalim nosiocima vlasti i bude brana svima koji ugrožavaju temeljne vrednosti demokratije, vladavine prava i zaštite ljudskih prava.

Uvereni smo da predsednički kandidat Saša Janković poseduje integritet i profesionalno iskustvo koje je potrebno kako bi Srbiju predstavljao na dostojan način. Odmerenost, hrabrost koju je pokazao u teškim trenucima, posvećenost odbrani vladavine prava i zaštiti ljudskih prava, profesionalni rezultati u izgradnji važne institucije – garancija su da bi Srbija u njemu dobila predsednika kakvog zaslužuje.

Pozivamo  sve demokratski orijentisane građane, organizacije i političke stranke da podrže Sašu Jankovića i pomognu da Srbija dobije pravog lidera, čoveka koji od  institucije predsednika Republike Srbije može da napravi važan stub pravne države. Jake institucije i vladavina prava preduslov su za njegovo uspostavljanje. U vremenima duboke krize u našem društvu i državi, prvi korak je borba za snažnu i nadstranačku instituciju predsednika Republike.

Zato Tim predsedničkog kandidata Saše Jankovića za grad Pirot, poziva sve Piroćanke I Piroćance da izađu na izbore, iskažu svoju volju glasanjem, i zaokruže broj 1 na glasačkom listiću. Glasajući za Sašu Jankovića glasamo za sebe, svoju decu, i našu budućnost. ZA SRBIJU BEZ STRAHA, DRŽAVA NE DRUŽINA.

                                                                                                                                                                                                                Tim predsedničkog kandidata Saše Jankovića za Pirot,

                                                                                                                                                                                                                                       

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker