Ljudi velikog srca

АPEL iz OŠ “Vuk Karadžić”: Porodica naše učenice izgubila je svoj dom u požaru! POMOZIMO PORODICI PENČIĆ

Škola je pokrenula akciju prikupljanja pomoći, a objavila je i brojeve računa na koje se mogu uplatiti dobrovoljni prilozi za pomoć porodici Penčić

OŠ “Vuk Karadžić” na svojoj zvaničnom fejsbuk stranici uputila je apel svima koji su u mogućnosti da pomognu porodici Penčić u selu Staničenje, uplatom novčanom priloga, kako bi se pomoglo i kako bi Penčići ponovo dobili krov nad glavom. Kako su Pirotske vesti već pisale, u stravičnom požaru izgorela je potpuno kuća osmočlane porodice Penčić u selu Staničenje.

-Porodica naše učenice izgubila je svoj dom u požaru. OŠ „Vuk Karadžić“ poziva učenike, zaposlene, roditelje i sve koji žele da pomognu, da novčanu pomoć u skladu sa svojim mogućnostima uplate na namenski žiro račun Banke Poštanska štedionica 200 124206995 75, na ime korisnika računa Penčić Tanja, sa svrhom uplate HUMANITARNA POMOĆ PORODICI PENČIĆ. Učenici iznos mogu uplatiti kod svog odeljenjskog starešine, a zaposleni na blagajni škole ili uplatom na račun. Budimo humani! Hvala! – poručuje se u saopštenju ove pirotske škole.

 

 

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker