Avanturista iz Hrvatske Mihael Strle: Pirot je prelepi mali evropski grad

Podelite

Tridesetjednogodišnji Hrvat Mihael Strle, tokom svog putovanja biciklom po Evropi i Aziji, obreo se i u Pirotu. Kako je kazao Pirotskim vestima, tokom svog avanturističkog poduhvata planira da biciklom pređe oko 4.500 kilometara, a do sada je prešao oko 3.700 kilometara. Nakon ovog poduhvata već sada planira da krene na put oko sveta. 

Mihael tokom putovanja, u manjim gradovima spava u šatoru obično pored reka, jezera i sličnih lepih mesta, a za metropole, gde spavanje u šatoru nije opcija jer je teško naći adekvatno mesto, spava koristeći aplikaciju “Kaučsurfing”, na kojoj svi koji nude besplatan smeštaj širom sveta imaju svoje naloge.

-U Pirotu sam spavao na Kompenzacionom jezeru. Interesantno je da sam odmah sreo i upoznao dobre ljude i prijatelje sa kojima ću verovatno ostati i u kontaktu. Zaista ima puno srdačnih ljudi ovde, a Pirot je mali i lep grad – pravi evropski grad-kazao je Strle Pirotskim vestima.

 

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1