Sport

Zlata vredna pobeda Belih – pao Rad – briljirali Filipović i Vasić

Omladinci Radničkog danas u izuzetno važnom meču u borbi za opstanak u elitnom omladinskom rangu – Kvalitetnoj ligi Srbije, savladali su danas veoma jaku ekipu Rada iz Beograda rezultatom 1:0. U zlata vrednoj pobedi Belih briljirali su Uroš Filipović, koji je i rešio utakmicu golom u 34. minutu, ali i odlični štoperi Darko Vasić i Mijalković, koji su sve iole upotrebljive lopte i pasove protivnika, posebno u drugom poluvremenu, vešto presretali i zaustavljali pokušaje Rada da bar poravna rezultat. Trener Belih Bratislav Mitrović kazao je da je veoma zadovoljan igrom celog tima protiv veoma neugodnog Rada. 

Kapiten Vasić

Radnički: Savić, Đorđević, Vasov, Vasić(kapiten), Mijalković, Kostadinović, Stojanov, Filipović, Milošević, Ivković i Baroščević.

Rad: Mićanović, Nedeljković, Ateljević(kapiten), Ilić, Milićević, Riznić, Krstić, Levićanin, Radisavljević, Ilić, Parađina.

 

Po završetku meča trener Mitrović nije krio zadovoljstvo ishodom meča, ali i izdanjem svojih pulena.

-Bila je ovo izuzetno važna utakmica koju smo uspeli da dobijemo odličnom igrom celog tima, ipak moram da pohvalim igre Filipovića i Vasića, koji su zaista prikazali odličnu igru. Ipak, nije sve gotovo još uvek, slede nam veoma teški mečevi, za dva kola ovde nam dolazi Crvena Zvezda, pa igramo sa Partizanom, tako da imamo još dosta posla, ali je važnost današnjeg meča bila izuzetna tako da sada možemo da kažemo da se lakše diše pred veoma važne mečeve-kazao je trener Mitrović.

 

tekst, foto, video, montaža Aleksandar Ćirić

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker