Uspešni pirotski šahisti

Minulog vikenda je u Nišu i na Srebrnom jezeru odigran prvi deo druge Lige Šahovskog saveza centralne Srbije za 2017. godinu. Pirotski klubovi Progres i Čast i slava odigrali su po pet kola i sastali se i medjusobno. Šah klub Progres je zabeležio svih pet pobeda i ubedljivo vodi sa svih 15 meč bodova ispred Kuršumlije koja ima 12 meč bodova, dok Nais i Čast i slava imaju po 10. Gradski derbi pripao je Progresu rezultatom 6,5 prema 1,5. U ekipi Progresa najbolje rezultate postigli su Bojan Jovanović, Boban Nikolić i Živojin Perović sa po 4,5 poena iz 5 partija, Arandjelović ima 2 iz 2, Jovica Manić 3,5 iz 4…

Drugi deo lige igra se pocčtkom oktobra u Kragujevcu.
Sve informacije i rezultati mogu se videti i preuzeti na sajtu sahovskog saveza centralne Srbije i Chess-Results.com.


Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1