Uspešan vikend za gimnastičare

Podelite

U Beogradu je ovog vikenda u organizaciji Sokolskog saveza Srbije organizovano Otvoreno prvenstvo Srbije u takmičenju na maloj trambolini.

-Naš klub je predstavljao po prvi put Nikola Lazarević koji je zauzeo visoko 5.mesto u pojedinačnom plasmanu. Zahvalili bi se organizatoru na sjajnom takmičenju i prijemu sa obećanjem da ćemo biti redovni učesnici ovakvog takmičenja od sledeće godine. U nedelju 12.11.2017. naš klub je takmičio na dva borilišta u Kostolcu i Nišu. U Kostolcu je održano 2. kolo pionirske gimnastičke lige Srbije po kategorijama u a i b programu . Naš klub je nastupio u 3 različite kategorije sa ekipama i ostvario jako zapažene rezultate . Pirotska ekipa osvojila je drugo mesto ekipno i treće mesto u ukupnom plasmanu (Marko Živković, Milija Todorović, Marko Milošević, Mihajlo Andonović i Danilo Petković ).
Kada je reč o pojedinačnim rezultatima – Marko Živković osvojio je bronzanu medalju u drugom kolu i ukupnom plasmanu .


Druga A selekcija osvojila je 3. mesto ekipno u ukupnom plasmanu (Nikola Popović, Andrija Petrović, Nemanja Vidojković, Pavle Đorđević, Vuk Aleksić).

 

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1