Uroš iz Japana: Hvala klubu, treneru i mom gradu!

Najbolji pirotski sportista, karatista Uroš Mijalković narednih dana takmičiće se u Japanu, na devetom, poslednjem svetskom turniru iz Serije A , koji će se održati 25. i 26. novembra u japanskom gradu Okinava.

Uros se zahvalio svom klubu “Proleter” iz Pirota, treneru Nenadu Djordjeviću i svom gradu, Pirotu, što su mu omogućili da se u Japanu bori sa najboljim svetskim borcima, u kolevci karatea. 


Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1