Trener Čelareva Ilić: Radnički i Čelarevo dali lekciju iz ferpleja fudbalskoj Srbiji

Trener Čelareva Trivo Ilić, nakon poraza od ekipe Radničkog, danas je nakon meča izjavio novinarima da je oduševljen dočekom u Pirotu, a današnja slika iz Pirota, po njegovim rečima predstavlja lekciju fudbalskoj Srbiji, jer je danas u Pirotu pobedio fudbal. Srbija treba da vidi kako se igra fudbal u jednom odlučujućem meču, gde je domaćin igrao pošteno, gde je došla ekipa Čelareva i igrala pošteno, tu sliku treba da vidi cela Srbija i kada se tako bude igrao fudbal svuda, situacija u našem fudbalu će biti mnogo bolja, istakao je trener gostiju Ilić.

pirot čelarevo radnički fudbal

U jednoj utakmici, kada igrate sa protivnikom koji je rasterećen, a ima kvaliet da bude u vrhu. Znali smo da igramo protiv ekipe koja ima igrače koji prave razliku, ima igrače poput Mančića, Ristova, koji bez problema mogu da igraju Super ligu, dolaskom Čordašića zatvorili su organizaciju igre i u zadnjoj liniji i mi smo to znali. Moja ekipa sve utakmice igra otvoreno, bez respekta, jedino nam nedostaje iskustvo, upravo ono što ima Mančić, Čordašić. Na golu smo imali dečaka sa nepunih sedamnaest godina. Moja ekipa igra otvoren, napadački fudbal, stvara mnogo šansi. Nekada damo, nekada ne. Utakmica je bila otvorena. Moram da kažem da sam oduševljen dočekom u Pirotu, preko hiljadu i po ili dve hiljade ljudi, ispratilo je apaluzom svaki dobar potez i mojih igrača i domaćih igrača. Vrlo korektno, što je danas retko. Mi smo doživljavali na nekim gostovanjima uvrede, vređanja bez ikakvog razloga, iako važimo za odlične domaćine. Čista desetka za suđenje, ali i za moje pulene, koji su jedino podbacili u realizaciji-kazao je trener Ilić.

 

 

Beli “resetovali” i Čelarevo 1:0 u meču “biti ili ne biti” za goste


Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1