Škola fudbala u okviru Božićne škole sporta

Škola fudbala Gimnazijalac iz Pirota u okviru Božićne škole sporta, po tradiciji, organizuje Školu fudbala koju pohađa više od 30 mladih i talentovanim budućih fudbalera iz Pirota. 


Jedan od polaznika Škole Aleksandar Pančić, učenik 4. razreda OŠ “Vuk Karadžić” kaže za Pirotske vesti da je mnogo zavoleo fudbale zahvaljujući školi “Gimnazijalca” i da mu vredno radi kako bi jednog dana postao poznat fudbaler.


-Sve vreme ću dolaziti dok traje Božićna škola, ali i posle jer sam zavoleo fudbal još više-kaže mali Aleksandar.

 

Izuzetno talentovani Luka Petrović trenira fudbal u “Gimnazijalcu” već tri godine i kaže za Pirotske vesti da mnogo voli fudbal, a posebno mu se sviđa što je u Gimnazijalcu, a posebno na Božićnoj školi, upoznao puno novih drugara.

-Naučio sam mnogo o fudbalu, šta je to pas, kako da asistiram, dajem golove-kaže mali Luka.


Trener Nebojša Đorđević kaže da školu pohađa više od trideset mališana i da su treninzi svakoga dana od 9 sati u sali OŠ “Vuk Karadžić”. Osim Đorđevića, sa mališanima radi i trener Goran Vasić.


 Foto Martin Nešić


Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1