Prvi fitnes festival u Pirotu

Prvi fintes festival u Pirotu u organizaciji KBK KRA TAE BO & ZUMBA TIMA CRNA KOBRA odrzace se u subotu 20. maja na Omladinskom stadionu u periodu od 12.00 do 14.00 casova. Na festivalu će prezentovati razne vrste aerobika instruktori iz Pirota, Niša i Leskovca. Pozivamo sve ljubitelje fitnesa i aerobika da dodju i vezbaju sa nama. 


Festival je otvorenog karaktera i nema starosnog ogranicenja. U slucaju lošeg vremena, festival ćemo premestiti u zatvorenom prostoru. Pored bogatog aerobik programa, delimo i nagrade ucesnicima.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1