Prva pojačanja Radničkog – internacionalci – Bojan Dojkić i Željko Dimitrov

Danas su na konferenciji za novinare predstavljena prva pojačanja Radničkog. Reč je o iskusnim internacionalcima, poniklim u Pirotu – Bojanu Dojkiću i Željku Dimitrovu. Oni nisu krili zadovoljstvo što će ponovo braniti boje kluba u kome su napravili prve fudbalske korake, a predsednik Radničkog Zoran Nikolić poručio je da će biti još pojačanja na dve do tri pozicije i da će se nastojati da to budu fudbaleri koji su ponikli u Pirotu. Nikolić je kazao da je u toku proba igrača koji bi dodatno pojačali Radnički i najavio da će dosta igrača dolaziti na probu u Pirot kako bi tim bio u punoj snazi pred početak nove sezone Prve lige Srbije.

Predsednik Zoran Nikolić i Bojan Dojkić

Predsednik Nikolić i Željko Dimitrov

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1