Opštinski fudbalski savez Pirot među najorganizovanijim u ovom delu zemlje

Sinoć je održana Godišnja skupština Opštinskog fudbalskog saveza, jednog od najorganizovanijih u Srbiji sa više od 1500 članova među kojima su sudije, fudbaleri, treneri i sportski radnici.

-Pokrenuli smo niz inicijativa kao što je Mini maxi liga, kao što je Zimski fudbalski turnir, prvi takve vrste u ovom delu Srbije, a sve sa ciljem da što više omasovimo fudbal i vratimo ga na mesto koje mu pripada-kazao je predsednik OFS-a Vladica Tošić i dodao da se mnogo radi i na edukaciji sudija kako bi se unapredio i taj aspekt.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1