Sport

Omladinci Radničkog silni u Kragujevcu 0:1, Luka Ćirić postigao pobedonosni pogodak

Omladinci Radničkog danas su u Kragujevcu u prvom kolu nastavka prvenstva u elitnom rangu takmičenja savladali ekipu Radničkog iz Kragujevca  rezultatom 0:1. Strelac za Bele bio je Luka Ćirić u 81. minutu nakon dubinske lopte kineskog pojačanja Shiaihu Lija. Za omladince su igrala petorica igrača iz Kine.

Kako je Pirotskim vestima kazao trener omladinaca Bratislav Mitrović, ostvarena je važna pobeda. –

-Važna pobeda, pre svega zbog samopouzdanja i zbog potvrde da smo ipak bili u pravu kad smo odlučili da dovedemo momke iz Kine. Napravili smo solidnu kompoziciju tima i momci su pokazali kad se želi da se može. Utakmica je bila tvrda, čvrsta, dosta trčanja, duela, sa puno prilika na obe strane, utakmica u egalu, ali sreća prati hrabe i na kraju nam se posrećilo da postignemo pogodak i da na jedan jako dobar način otvorimo prolećni deo sezone. Luka Ćirić se sa bratom se vratio u Pirot gde su i ponikli. Acu Đorđevića sam u finišu utakmice zamenio Lukom Ćirićem u špicu, on je dobio jednu lepu dubinsku loptu, znalački je postigao pogodak, poslao golmana na jednu, loptu na drugu stranu tako da smo uspeli da ostvarimo važnu pobedu-kazao je Mitrović.

U ekipi Radničkog igrala su petorica fudbalera iz Kine, dok je šesti bio na klupi.

Radnički je igrao u sledećem sastavu:

Cvetanović, Chenyu Yang, Kamenović, Changsheng, Wei, Mijalković, Mijatović, Xuchen Yao, Lučić, Đorđević, Shaochen, Shuaihu Li. Na klupi su bili Tošić, Cvetković, Lučić Sava, Hongzhi Wang, Ćirić Luka, Jovanović, Ćirić Veljko.

 

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker