Međuokružno takmičenje u atletici

Ovog vikenda na Gradskom stadionu u Pirotu i Balon hali u Mlekarskoj školi održano je Međuokružno takmičenje u atletici osnovnih i srednjih škola. Nadmetalo se više od 250 takmičara u sedam disciplina. Učesnika je bilo iz četiri okruga, a takmičenje je trajalo skoro četiri sata. 

Republičko takmičenje će se održati 24. maja u Kruševcu.

takmičenje atletika pirot

video prilog TV Pirot

fotografije Martin Nešić

atletika takmičenje pirot

atletika takmičenje pirot

stadion takmičenje atletika

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1