Sport

Marjan Živković: Sve pohvale mojim igračima za prikazane igre, to je tim dobrih ljudi

Trener Belih Marjan Živković u izjavi Pirotskim vestima čestitao je svojim pulenima na onome što su prikazali tokom danas završenog prvenstva Prve lige Srbije.  On je kazao da njegovi igrači zaslužuju sve pohvale za kvalitet igre, karakter i rezultate u ovoj sezoni, zahvaljujući su svi ciljevi postavljeni pre početka sezone, ispunjeni u potpunosti. Prvotimci su obezbedili opstanak praktično još pre početka prolećnog dela prvenstva, a omladinci su sačuvali svoj status u elitnom rangu takmičenja. Radnički iz Pirota danas je na gostovanju ekipi Dobanovaca, koja je igrala sa imperativom pobede jer se grčevito bori za opstanak poražen rezultatom 3:0, na poluvremenu 1:0.

radnički marjan živković

Domaći, kojima je ovaj meč bio biti ili ne biti, poveli su već u 14. minutu, sa tim rezultatom se otišlo i na poluvreme. U drugom delu meča Beli, koji su bili prilično oslabljeni zbog neigranja nekoliko prvotimaca  nisu mogli da pariraju izuzetno motivisanim domaćinima pa su domaći postigli još dva gola do kraja u 67. i 69. minutu.

-Zaslužen poraz, ali previsok. Domaćin je imao mnogo više motiva u meču koji na kraju nije ništa odlučivao. U svakom slučaju moji igrači zaslužuju sve pohvale za  kvalitet igre, karakter i rezultate u ovoj sezoni. Uživao sam da saradjujem sa njima u protekle dve sezone prvenstveno jer je to tim dobrih ljudi. Puno su mi pomogli u afirmaciji i nadam se da sam i ja njima barem malim delom uspeo da vratim-kazao je trener Živković.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker