Klub sinhronog plivanja u Pirotu počinje upis novih članova – stasavaju prve pirotske “balerine u vodi”

Klub sinhronog plivanja Pirot počinje sa upisom novih članica – budućih malih “balerina u vodi”. Poziv je, po rečima Tijane Ćirić, iz pomenutog kluba, otvoren i za devojčice – neplivače pa je to odlična prilika za njih, ne samo da nauče da plivaju, već i da nauče po neku “piruetu” u vodi u Zatvorenom bazenu u Pirotu.

-Ove sezone, pored originalnih koreografija i sadržajnih programa za unapredjivanja tehnika sinhronog plivanja, pripremili smo poseban plan i program za obuku neplivača. S tim u vezi pozivamo devojčice koje vole balet u vodi, a pri tom su neplivači da se priključe nasem timu- kaže Tijana Ćirić, predsednica kluba.

-Swan plesna kompanija izmedju brojnih aktivnosti ove sezone, realizovala je i projekat ,,Putem kreativnosti do izvrsnosti”. U okviru Lokalnog plana akcije za decu, Swan tim je deci Pirota poklonio edukaciju o strategijama za razvoj kreativnosti i na zanimljiv način kroz pokret i igru motivisao decu na rad i razvoj osobenih talenata. Bilo je šezdesetak devojčica na ovim radionicama, primetili smo jako talentovanu decu za scensku umetnost kao i za savremenu igru. Naš cilj bio je da motivišemo i afirmišemo decu da prepoznaju u sebi šta je to što ih pokreće i da uz pomoć odredjenih tehnika rade na razvoju svojih talenata. I nakon završetka radionica naš tim prati rad i razvoj te dece i budno ih motiviše da stvaraju. U saradnji sa video produkcijom ,,Astra” napravljen je i video spot na Zatvorenom bazenu koji možete pogledati na linku ispod. Zahvalni smo gradu Pirotu koji je podržao našu ideju, Sportskom centru Pirot, kao i svim roditeljima koji nam ukazuju poverenje-poručuju iz ovog kluba.


Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1