Jovanu Delčevu bronza na Prvenstvu Balkana, Danica Gogov stigla peta

Podelite

Pirotski atletičari – hodači imali su veoma zapažen nastup na Prvenstvu Balkana koje je održano u subotu kod Zrenjanina. Jovan Delčev je u juniorskoj konkurenciji osvojio bronzanu medalju na 10 kilometara, dok je Danica Gogov bila peta u hodanju na 20 kilometara. 

Osim takmičara, pirotsku atletiku predstavljali su i trener AK Pirot Predrag Krstović, koji je bio i trener reprezentacija, kao i Vesna Stavrić, fizioterapeut.

– Delčev je ostvario odličan rezultat 45:35, izjednačivši na taj način svoj lični rekord na 10 kilometara. Jovanu je ovo zadnja godina u kategoriji juniora, cilj nam je da ispuni normu za svetsko prvenstvo i samim tim da završi svoju juniorsku kategoriju u velikom stilu. Pored Jovana startovala je i Danica Gogov koja je zauzela 5.mesto u kategoriji seniorki u remenu 1:49 minuta-kazao je Pirotskim vestima Predrag Krstović.

Posebno je iscrpljujuća bila trka na 20 kilometara u kojoj se za medalju borila Danica Gogov.

-Imala sam veliku podršku publike – Zrenjaninaca, deset kilometara sam prošla prebrzo, držala četvrto mesto, ali do kraja izuzetno naporne trke ipak nisam uspela da stignem do medalje. Ipak, zadovoljna sam rezultatom a posebno se zahvaljujem domaćinima i meštanima Zrenjanina koji su me bodrili kad mi je bilo najteže-kazala je Gogov za Pirotske vesti.

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1