Sport

Deset zlatnih, tri srebrne, dve bronze za pirotske snoubordere

Na Državnom prvenstvu u snoubordu 2018. koje je održano na Kopaoniku članovi Ski kluba Stara planina osvojili su ukupno petnaest medalja, 10 zlatnih, tri srebrne i 2dve bronzane.

Na Kopaoniku je od subote do ponedeljka 19.03.2018. održavano državno prvenstvo u četiri discipline Big Air, Slope Stile, Slalom i Veleslalom.


Naš klub je predstavilo 6 takmičara u svim disciplinama.
Najmlađa takmičarka je bila naša Dina Panić koja nije imala konkuranciju u svojoj kategoriji pahulje i osvojila je četiri zlatne medalje, Ilija Pešić u kategoriji cicibani u Big Airu je bio treći a u veleslalomu prvi i zlato, Nemanja Pešić u kategoriji juniori je potvrdio rezultat od prošle godine i osvojio dva prva mesta i zlatne medalje u veleslalomu i slalomu, Todor Jović u kategoriji kadeti četiri srebrne medalje u svim disciplinama, veliko iznenađenje u kategoriji seniora Nemanja Tošić treće mesto i bronza u veleslalomu i za naš klub je ove sezone nastupio višestruki državni šampion Jurica Stanković i osvojio je dva prva mesta i dva zlata.
Zahvaljujemo se svima koji su pomogli da naš Klub dođe do ovakvih rezultata naročito Gradskoj upravi Pirot, Skijaškom Savezu Srbije, Skijalištima Srbije, kompaniji Tigar AD, kompaniji Inogradnja DOO, lokalnim medijima a posebno roditeljima koji nose najveći teret ovog uspeha i celokupnoj organizaciji SK STARA PLANINA.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/ca77f177-fd69-11ee-96b8-cabfa2a5a2de