Davor Štefanek, promoter ovogodišnje Božićne škole sporta, najbolji rvač na svetu

Promoter ovogodišnje Božićne škole sporta koja je održana početkom godine, rvač Davor Štefanek, proglašen je najboljim rvačem sveta za 2016. godinu po izboru Svetske rvačke federacije.

Štefanek sa pirotskim mladim sportistima

Štefanek je na poslednjim Olimpijskim igrama osvojio zlatnu medalju za Srbiju, a povodom proglašenja za najboljeg rvača sveta, Štefaneku su čestitke uputili predsednik Srbije Aleksandar Vučić, kao i ministar sporta Vanja Udovičić, javlja javni servis RTS.

Pogledajte intervju koji je Pirotskim vestima dao Štefanek nakon otvaranja ovogodišnje Božićne škole sporta u Pirotu na kojoj je učestvovalo oko 4.000 mališana. Božićnu školu sporta organizuje Sportski centar Pirot uz pokroviteljstvo Grada Pirota i kompanije Tigar tyres.

Davor Štefanek za Pirotske vesti: Kako sam postao svetski prvak


Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1