Danica Gogov i Dimitrije Delčev prvaci države u atletici

Na Prvenstvu Srbije u hodanju na putu u Beogradu  atletičar Atletskog kluba Pirot Dimitrije Delčev  osvojio je  1. mesto sa državnim rekordom –  rezultatom četiri minuta i 11 sekundi  u kategoriji stariji juniori.  Lazar Živkovic osvojio je 2.mesto u istoj kategoriji, a Milja Dimitrov drugo mesto.

Danica Gogov uspela je da povrati titulu prvakinje države iz 2015. godine u kategoriji seniora, a odličan je bio i Stefan Mijalković koji je osvojio treće mesto, takođe u seniorskoj konkurenciji.

 

 

 

 

 

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1