Danica Gogov 20. na Evropskom prvenstvu u Poljskoj

Na Evropskom prvenstvu u atletici koje se održava u Poljskoj, najuspešnija pirotska atletičarka Danica Gogov, u kategoriji brzo hodanje na 20 kilometara do 23 godine osvojila je odlično 20. mesto u Evropi sa rezultatom sat i 49 minuta.

Foto – lična arhiva AK Pirot

Kako je nakon trke izjavila Danica, sama trka je bila izuzetno naporna.

-Uslovi su bili veoma teški i svi takmičari su hodali loše rezultate. Nisam dostigla lični rekord ali sam zadovoljna plasmanom, dala sam maksimum, što je najbitnije-kazala je Danica.

 

 

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1