Pripreme za Sajam pirotske peglane kobasice uveliko u toku, više od 80 štandova ove godine

Podelite

Na predstojećem Sajmu pirotske peglane kobasice koga će 27. januara u podne u hali “Kej” otvoriti ministar poljoprivrede Branislav Nedimović i gradonačelnik Pirota mr Vladan Vasić, uz moguće goste iznenađenja, učestvovaće više od 40 proizvođača pirotske peglane kobasice, kao i vinarije i proizvođači sireva, na ukupno više od 80 štandova, uz još stotinjak proizvođača suvenira iz cele Srbije, koji će biti stacionirani na ulazu u halu “Kej”, kazao je danas Pirotskim vestima direktor Turističke organizacije Pirot Bratislav Zlatkov.

Po njegovim rečima, već su poslati uzorci koje su dostavili proizvođači koji će narednih dana proći detaljne mikrobiološke analize kako bi se na Sajmu predstavili samo najkvalitetniji proizvodi.

Po rečima direktora Zlatkova, očekuje se po tradiciji veliki broj posetilaca iz cele Srbije, ali i inostranstva, pre svega Bugarske, s obzirom da je veliki broj turističkih agencija iz Bugarske ovaj Sajam uvrstio u svoju ponudu.

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1