SNS još jača u Babušnici, pristupnice potpisala još tri odbornika u lokalnoj skupštini

Podelite

Na današnjoj konferenciji za novinare Srpske napredne stranke u Pirotu rečeno je da je Odbornička grupa SNS u SO Babušnica pojačana za još troje odbornika koji pristupaju naprednjacima u Babušnici. Oni će svojim radom i trudom jačati SNS u Babušnici: Važno je reći da su Zvonimir Adamović, Lidija Mitić i Slavoljub Kostić uspešni ljudi čiji je osnovni cilj bolja budućnost građana Babušnice, poručuju iz ove stranke. 

Slađana Nikolić i Milan Jovanović

Slađana Nikolić, predsednica Opštine Babušnica, je istakla zadovoljstvo što danas Srpska napredna stranka postaje bogatija za tri izvrsna i ostvarena čoveka.

„Njihovom izkazanom željom da budu članovi SNS-a i samim prelaskom ukazano je veliko poverenje. Naš zajednički cilj sada i u budućnosti biće vođenje perspektivne politike Srpske napredne stranke na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem. Na kraju, ponosno možemo reći da smo još jači i spremniji da pratimo neiscrpnu energiju našeg predsednika, da ćemo svi zajedno raditi u cilju poboljšanja položaja građana naše Opštine i prosperiteta. Budućnost naše dece i svih nas je u našim sopstvenim rukama i samo napornim radom možemo je učiniti lepšom i boljom.“

Prema rečima Zorana Ignjatovića, šefa odborničke grupe, cilj Odborničke grupe SNS jeste bolja budućnost građana Opštine Babušnica. U SO Babušnica ima 23 odbornika, od kojih 20 čine odborničku većinu, a njih 14 su članovi Odborničke grupe SNS.

Srpska napredna stranka u Babušnici vodi se interesom građana i radi na poboljšanju veza Opštine Babušnica sa drugim nadležnim institucijama.

Predsednik SNS-a u Pirotu Milan Jovanović pozdravio je pristupanje trojice kvalitetnih kadrova babušničkom SNS-u i dodao da je SNS u Pirotu pružio i pružaće svu neophodnu pomoć i logističku podršku za aktivnosti SNS-a u Babušnici.

Podelite

1 Komentar

  1. Катинац

    14.05.2018. at 16:22

    У бару ушла још три крокодила! А бара широка и дубока!!!

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1