Mali Jerusalim slavi Božić – najradosniji hrišćanski praznik

Podelite

Ogroman broj vernika jutros je prisustvovao božićnoj liturgiji u centralnom gradskom hramu – Pazarskoj crkvi. Kolačar ovogodišnje proslave Božića je Sportski centar Pirot čiji je direktor Nenad Đorđević Pirotskim vestima kazao da je velika čast biti kolačar proslave najradosnijeg hrišćanskog praznika.

Gradonačelnik Pirota mr Vladan Vasić nakon liturgije čestitao je Piroćancima Božić.

-Svaki čovek ima neku izreku sa kojom se vodi kroz život. Ja bi ponovio citat iz biblije – Slava Bogu na visini, a na zemlji mir, među ljudima dobra volja. Mislim da je to najbolja izreka kojom sve porodice i u Srbiji i svetu mogu da se vode. Želim da čestitam najradosniji božićni praznik svim Piroćancima i neka bude mir u 2018. godini i porodična sreća neka prati svakoga-kazao je gradonačelnik Vasić.

Kolačar Nenad Đorđević čestitao je svim Piroćancima najradosniji praznik. On je iskazao zadovoljstvo činjenicom da je ogroman broj vernika prisustvovao liturgiji.

 

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1