Zabrana saobraćaja motornih vozila, osim putničkih automobila, na trasi Temska – Topli Do

Podelite

Javno preduzeće za planiranje i izgradnju grada saopštilo je danas da je rešenjem saobraćajnog inspektora Gradske uprave Pirot, Odeljenja za stambeno-komunalne poslove, građevinarstvo i inspekcije poslove, na snazi privremena zabrana saobraćanja u oba smera svih motornih vozila na deonici puta od Temske do Toplog Dola, osim za putnička vozila. 

Na pomenutoj deonici nakon naglog topljenja snega došlo je do odrona stena pa je kretanje ovim putem veoma opasno, posebno za teretna vozila, vozače teških kamiona, dok je za vozače putničkih vozila dozvoljeno kretanje ali uz izuzetan oprez.

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1