Vozači:Oprez na putu ka Zavojskom jezeru!

Podelite

Na putu ka Zavojskom jezeru proteklih dana desilo se nekoliko odrona, koje su izazvale obilne kiše, pa se vozačima savetuje opreznost- naročito noću.

Posebna pažnja potrebna je ispred raskrsnice za Malu Lukanju i Branu, gde se na asfaltu našla poveća stena, koju nije moguće ručno pomeriti. Opreznost je prekopotrebna i na krivini u selu Koprivštica, gde je proradilo klizište pa je došlo do ulegnuća asfalta, što je opasno naročito za niže automobile.

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1