Ovogodišnja Božićna škola sporta najuspešnija do sada

Direktor Sportskog centra Pirot i idejni tvorac Božićne škole sporta Nenad Đorđević kazao je Pirotskim vestima da je ovogodišnja Božićna škola sportova, po oceni dece, možda najuspešnija do sada, posebno kada je reč o broju programa, kojih je ove godine 58, ali i po rekordnom broju mališana koji učestvuju u programima.-Svakoga dana po dva puta autobusa išli su na skijanje, Zatvoreni bazen je put bukvalno od devet izjutra, nijedne godine u ovolikoj meri deca nisu podržala Božićnu školu sporta. Klizalište je takođe puno. Svi programi su dobro posećeni, uključili smo i osobe sa posebnim potrebama, tako da su deca već sada proglasila ovogodišnju Školu jednom od najboljih do sada. Večeras smo organizovali i Di-džej veče na Klizalištu, veoma je posećeno, delimo svim mališanima besplatno čaj, bombone, a za muziku je zadužen DJ Marko, koji je inače radnik Sportskog centra tako da nas ova organizacija  nije ništa koštala. Planiramo da krajem naredne nedelje povodom završetka ovogodišnje Božićne škole sporta organizujemo još jednu ovakvu žurku-kazao je Đorđević Pirotskim vestima.

Sedmogodišnja Tea kaže da je večeras prvi put došla na klizalište, po prvi put stala na klizaljke i dodala da joj se sviđa boravak na klizalištu.

Božićnu školu sporta organizuje Sportski centar Pirot pod pokroviteljstvom Gradske uprave Pirot.

 

 

 

tekst, foto, video, monaža Aleksandar Ćirić


Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1