Održana Skupština grada. Usvojen Završni račun velikom većinom

Na održanoj sednici Skupštine grada, odbornici su konstruktivnim radom i dijalogom usvojili sve predložene tačke dnevnog reda. Najznačajnija tačka – usvajanje Završnog računa, imala je 46 glasova ZA i 3 protiv. Odbornici SNS-a, podržali su svojim glasovima sve predložene teme, a pre početka sednice formirali su i novu odborničku grupu sa sedamnaestoro potpisnika, koju će ubuduće predvoditi Mimica Kostić Đorđević, dok će zamenik šefa odborničke grupe biti dr Sava Rančić.

– Zadovoljan sam održanom sednicom i radom svih odbornika. Pirot godinama pozitivno posluje, za razliku od mnogih drugih lokalnih samouprava i nastavićemo isto tako i u narednom periodu – izjavio je predsednik Skupštine grada, Milan Popović.

Novi šef odborničke grupe “Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje”, Mimica Kostić Đorđević, kazala je nakon održane sednice da je novoformirana odbornička grupa podržala sve predloge koji su se našli na dnevnom redu, u interesu grada i svih glasača Srpske napredne stranke.

Dimitrije Vidanović, šef odborničke grupe “Pirotska nova snaga”,  saopštio je u izjavi medijima da je danas odrađena Skupština koja je vrlo dobro tehnički pripremljena, i da je su odbornici ove grupe podržali sve tačke, sem tačaka u vezi Završnog računa i određivanje naknade članovima nadzornih odbora JP, uz konstataciju da su njihova ćetiri odbornika jedina opozicija vladajućoj većini.

U video prilogu pogledajte opširnije izjave Milana Popovića, Mimice Kostić Đorđević i Dimitrija Vidanovića.


Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1