Obeležen Svetski dan Roma

Podelite

Danas je prigodnom manifestacijom u Romskom naselju obeležen 45. po redu svetski Dan Roma – 8.april. 
Manifestaciju je obišao i pozdravio prisutne građane, Milan Petrović-pomoćnik gradonačelnika, istakavši da je Grad Pirot i ove godine izdvojio značajna sredstva za poboljšanje uslova života Romske populacije u Gradu Pirotu kroz brojne projekte i donacije kao i kroz delovanje Mesne zajednice Rasadnik u kojoj živi najveći broj Roma.


Predsednik Mesne zajednice Rasadnik – Nebojša Petrović, zahvalio se Gradu Pirotu i Gradskoj upravi na odličnoj saradnji i razumevanju za rešavanje mnogobrojnih problema Romske populacije u mz Rasadnik.

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1