Međunarodna saradnja Srednje stručne škole

Srednja stručna škola nastavlja saradnju sa Gimnazijom za ekologiju i biotehnologiju iz Sofije. Učenici i nastavnici ove škole će boraviti u Pirotu u četvrtak i petak, 20. i 21. aprila.

Prijem učenika gimnazije „Doktor Asen Zlatarov“ iz Sofije biće 20. aprila u 10 časova. Nakon toga gosti će biti u prilici da pogledaju odlomke iz predstave za Školarijdu 2017.

U okviru ove posete, učenici iz Sofije biće u prilici da prisustvuju časovima hemije i matematike. Domaćini su pripremili i obilazak radionice za izradu ćilima „Damsko srce“ kao i predavanje o zaštićenom parku prirode „Stara planina“, a predavač će biti upravnik Šumskog gazdinstva Pirot.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1