Maturantska parada 2017 – Pirot *FOTO GALERIJA*

Kraj ove školske godine, pirotski maturanti su, zajedno sa mnogim vršnjacima u Evropi, obeležili tradicionalnom  paradom ulicama grada i plesom na centralnom gradskom trgu. 

Ples na trgu propratio je veliki broj naših sugrađana, a gradonačelnik Pirota, mr Vladan Vasić, maturantima  je poželeo sreću u životu, uspešno studiranje, ali i povratak u rodni Pirot, uz podsećanje da je prva maturanstska parada u Pirotu održana, kada su sadašnji učesnici parade bili u prvom razredu osnovne škole.

U isto vreme, dakle tačno u podne , uz iste taktove, plesali su i maturanti u mnogim gradovima Evrope, a manifestaciju su direktno prenosile pojedine nacionalne radio stanice.

FOTO / VIDEO – ALEKSANDAR ĆIRIĆ

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1