Gradonačelnik Vasić: Funkcija potpredsednika UO NALED-a veliko priznanje za Pirot

Gradonačelnik Pirota mr Vladan Vasić, koji je juče, kao član Upravnog odbora Nacionalne alijanske za lokalni ekonomski razvoj, izabran i za potpredsednika UO ove organizacije, kazao je Pirotskim vestima da je to veliko priznanje pre svega za grad Pirot.

-Tri mandata sam član Upravnog odbora NALED-a, koji je izrastao u respektabilnu instituciju sa ogromnim ugledom u domaćoj i stranoj javnosti. Razlog za to je činjenica da je NALED uradio mnogo na poboljšanju privrednog ambijenta u našoj zemlji, uradio mnogo za stvaranje uslova za brži ekonomski razvoj, posebno se istakao u borbi protiv sive zone i korupcije, a to su prepoznali svi, počev od Vlade Srbije pa do ambasada i najznačajnijih međunarodnih finansijskih institucija, koje podržavaju rad NALED-a-kazao je gradonačelnik Vasić Pirotskim vestima.

naled, vladan vasić

Pirot je od strane NALED-a dobio i sertifikat kojim je naš grad prepoznat kao mesto sa dobrom investicionom klimom.


Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1