Grad stimuliše štednju energije

Članovi Gradskog veća na održanoj sednici usvojili su Program korišćenja Fonda energetske efikasnosti, koji je osnovan na prošloj sednici Skupštine grada. Grad želi da stimuliše štednju energije i poboljša energetsku efikasnost.

– Usvojili smo Program i uskoro očekujemo raspisivanje javnog poziva. Želimo da na ovaj način razvijemo energetsku efikasnost u gradu. Stimulišemo menjanje stolarije, sređivanje fasada, ugradnju delitelja i merača toplote i još drugih mera, koje će detaljno biti opisane u pozivu. Dvostruku korist imamo od ovih mera. Grad će nam biti lepši, a sa druge strane biće nam potrebno manje energije za grejanje i hlađenje prostorija – rekao je mr Vladan Vasić, gradonačelnik Pirota, nakon usvajanja Programa za energetsku efikasnost.

1 Komentar

  1. 2KD

    20.05.2017. at 00:38

    Cime???Da nije mozda vecim racunima za grejanje?

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1