Vrhunski italijanski sladoledi i u Pirotu

U Pirotu će, u poslastičarnici “Rekord” svi ljubitelji sladoleda moći ovog leta da uživaju u neverovatnom ukusu vrhunskih italijanskih sladoleda. 

Kako je Pirotskim vestima kazao Elvir Šaćiri, vlasnik poslastičarnice “Rekord”, povodom obeležavanja velikog jubileja – 80 godina postojanja i rada ove poslastičarnice u Pirotu, među prvima u Srbiji, “Rekord” je opremljen najmodernijom “laboratorijom” za sladoled, jednog od najvećih svetskih proizvođača “Carpigiani” iz Italije. Stručnjaci ove kompanije prethodnih dana su boravili u Pirotu kako bi montirali najsavremeniju liniju sa pravom laboratorijom za sladoled i ona uveliko radi.

 

Tako će svi ljubitelji ove poslastice, osim u dobro poznatim i proverenim ukusima,  moći da uživaju i u novim –  “Oreo”, “Fragola bela čokolada” i mnogim drugim, a zahvaljujući modernoj liniji tokom leta često će se ubacivati novi ukusi sladoleda.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1