Sa Turističkom agencijom Globus na nezaboravno novogodišnje putovanje

Ono što nas asocira na jedno dobro putovanje jesu praznici, dani puni iznenadjenja, vatrometa, opuštanja, druženja, poklona, dobre hrane i pića… Nova Godina je upravo takav jedan praznik koji se provodi u društvu dragih ljudi i porodica. Ono što vam, iz Agencije Globus preporučujemo jesu lepa novogodišnja putovanja zahvaljujući kojima ćete osetiti čari evropskih metropola u novogodišnjoj noći. Tada svi gradovi i veliki i mali sijaju u punom sjaju.

Predlažemo sledeća putovanja:

Pariz  od 219 evra

Barselona  od 219 evra

Venecija od 99 evra

Toskana od 139 evra

Milano  od 115 evra

Atina  od 99 evra

Solun  od 89 evra

Budimpešta  119

Beč   149 evra

Prag  od 169 evra

Sofija  od 59 evra

Krakov  od 115 evra

Vroclav (Poljska) od 85 evra

Rim od 165 evra

Berlin od 169 evra

Trebinje od 69 evra

Ohrid  od 59 evra

Pored ovih ponuda aktuelni su i aranžmani do daljih destinacija avionom iz Niša ili Beograda, ali po nešto višim cenama. Pored Nove Godine nudimo aranžmane i za Božić, za one koji mozda nisu u mogućnosti da otputuju za Novu Godinu po nešto nižim cenama ( Beč 5dana/ 2 noćenja od 79 evra, Milano od 79 evra , Venecija  od 59 evra , Toskana od 99 evra) Prošetajte se do nas kako bi ste dobili više informacija o putovanjima i kako bi izabrali omiljenu destinaciju za vaš odmor i praznike, poručuju iz agencije Globus.

Agencija Globus nalazi se pored zgrade Gradske uprave u ulici Srpskih vladara.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1