Na prodaju kuća u Radin Dolu, dve kuće i vikendica u Toplom Dolu

Na prodaju veoma povoljno kuća u ulici Narcis br. 11, u naselju Radin Do u Pirotu. Kuća ima površinu od 72 m2+garaža 20 m2.
 
prodaja-kuca_3
 
prodaja-kuca_2
 
prodaja-kuca_1
 
 
Prodaju se i dve kuće u centru sela Topli Do, na Staroj planini, kao i vikendica na dva kilometra od sela, na putu prema Kaluđerskom vodopadu i Babinom zubu.
Jedna kuća je površine 55 kvadrata sa 160 kvadrata placa, druga 72 kvadrata sa 250 kvadrata placa. Kuće se nalaze jedna pored druge.
Prodaje se i vikendica u Toplom Dolu, 45 kvadrata u mestu Džerekar, dva kilometra od centra sela na putu prema Babinom zubu.
 065/229-37-67
Sava
 
 

 

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1