Licitacija JP “Vodovod i kanalizacija” – niskonoseća prikolica marke Goša, model FNN-25

Na osnovu Odluke br. 02-1632 od 30.11.2016.godine Komisija JP “Vodovod i kanalizacija” Pirot raspisuje oglas za prodaju putem javnog nadmetanja.

 

 

 

1.NISKONOSEĆE PRIKOLICE  MARKE GOŠA, MODEL FNN-25,       PRVA REGISTRACIJA 13.07.1984.GODINE, NAJVEĆA DOZVOLJENA MASA 31.700 KG, MASA 6.700 KG (DOZVOLJENA NOSIVOST 25000 kg) BROJ ŠASIJE 15122.

 

                  Po~etne cena  iznosi 616.00,00 dinara bez PDV.

 

 

 

            Licitacija će se obaviti u petak, 16.12.2016.godine u prostorijama preduzeća sa početkom u 12 sati.

            Pravo učešća imaju sva pravna i fizička lica koja  do poćetka licitacije polože depozit u iznosu od 10% od početne cene. Depozit se može uplatiti na blagajni preduzeća ili na tekući račun broj 105-10140-67 kod AIK  Banke, sa naznakom – za licitaciju.        

            Prikolica se prodaje u viđenom stawu i nikakve naknadne reklamacije se neće uvažavati. Prikolica se može razgledati svakog radnog dana u krugu preduzeća od 9 do 12 sati.

            Izlicitirana cena se mora uplatiti i vozilo preuzeti u roku od osam dana od licitacije, u protivnom smatraće se da je kandidat odustao od kupovine a depozit neće biti vraćen.

           Sa kupcem  će se sačiniti odgovarajući ugovor o kupoprodaji.  

           Sve troškove u vezi prenosa i prodaje vozila snosi kupac.  

           Za sve bliže informacije  obratiti se na telefon  010/343-388.

 

 

 

 

                                                                                   

                                                 JP “VODOVOD I KANALIZACIJA” PIROT

 


Registracija na rate bez čekova i bez kamate. Uz svaku registraciju poklon. Tržni centar Nišavski odred 2.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1