Globus: Ogromni popusti na rane rezervacije za letovanje u Grčkoj!

Vreme jeste hladno i zima je, ali dobri aranžmani po veoma pristupačnim cenama se kupuju upravo sada, poručuju iz Turističke agencije Globus iz Pirota.

Veoma povoljne cene su razlog zbog koga se sve više ljudi odlučuje na rane rezervacije svog odmora. Sniženja su velika a kao i prethodnih godina, široka je ponuda i uveliko možete rezervisati svoje letovanje. Najpopularnija je, kao i svake godine Grčka, zemlja bajkovite prirode, čudesne klime i veličanstvenog arheološkog i istorijskog blaga.

Ranom rezervacijom i uplatom obezbedite popust koji ide i do 40%!

Turistička agencija Globus se nalazi između Gradske uprave Pirot i nekadašnjeg “Nacionala”, u ulici Srpskih Vladara 72. Broj telefona agencije je 010 311-165.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1