“Compass travel” počeo sa radom

U subotu, 25.02.2017.godine, turistička agencija “Compass Travel”, otvorila je svoja vrata u Pirotu na adresi Dobrice Milutinovića 13, pored kafića “Snatch”.

Vlasnik agencije je Miloš Spasić, čiji je cilj da prodaju turističkih aranžmana prilagodi specifičnim potrebama i zahtevima svih tipova klijenata, učini je zabavnom i drugačijom, u prijatnom ambijentu lokala na pomenutoj lokaciji. “Compass Travel” pruža sve vidove turističkih putovanja: letovanja, zimovanja, obilazak evropskih gradova, shopping ture, po povoljnim cenama.

Takođe, u izradi je web stranica agencije koja će pružati korisne sveobuhvatne informacije o putovanjima, turističkim mestima i ponudi aranžmana, ujedno i savete za što ugodniji boravak u inostranstvu.

Radno vreme agencije: Ponedeljak-petak: 09h-20h Subota: 09h-15h Nedelja: neradni dan Broj telefona: 010/311-752 Mobilni: 061/1326798 e-mail: [email protected]


Registracija na rate bez čekova i bez kamate. Uz svaku registraciju poklon. Tržni centar Nišavski odred 2.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1