Akcija: Platiš jedno, dobiješ dva letovanja

Vreme jeste hladno i zima je pred nema ali dobri aranžmani po veoma pristupačnim cenama se kupuju upravo sada, poručuju iz Turističke agencije Globus iz Pirota.

Akcije koje su trenutno aktuelne:
AKCIJA – PLATIŠ JEDNO , DOBIJEŠ DVA LETOVANJA!!!
Svi putnici koji uplate aranžman u celosti za period od 22.06.-23.08. 2017. stiču pravo na besplatno letovanje u periodu od 23.05.-02.06.2017. , ili od 25.05.-04.06.2017. uplatom samo stimulativne cene prevoza od 49 evra. Besplatno letovanje se može preneti na treće lice. Olimpska regija je u pitanju kao i Halkidiki ( Pefkohori, Hanioti, Polihrono).
AKCIJA – PRVA I DRUGA SMENA!!!
Za one koji mogu da izdvoje više vremena i borave 20 dana na moru, ovo je idealna prilika da otputuju. Akcija važi za dve spojene smene od 23.05.-12.06. i od 25.05.-14.06. Mesta koja su u ponudi su Paralija, Olimpic Beac, Nei Pori, Leptokarija, Polihrono, Hanioti, Pefkohori. Cena po osobi  za smeštaj i prevoz je
1/2 – 165 e
1/3 – 150 e
1/4 – 135 e
1/5 – 125 e
1/6 – 115 e
grcka
Uveliko se prodaju, pored privatnog smeštaja i hotelski smeštaj . Hoteli u Grčkoj nude svoje kapacitete sa popustima i do 45 %.
Svratite do nas i izaberite svoj aranžman za narednu sezonu 2017.
Turistička agencija Globus nalazi se u strogom centru grada, u ulici Srpskih vladara 72, kod zgrade Nacionala i opštine Pirot.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1