Sport

Odlični TSC se provukao protiv Radničkog, izvukli bod u 90. minutu meča

Fudbaleri Radničkog i odlične ekipe TSC iz Bačke Topole danas su priredili pravu poslasticu za fudbalske sladokusce na stadionu kraj Nišave. Igrači Radničkog igrali su odlično, bili nadomak pobede, ali je ekipa TSC-a, po mnogima jedna od najbolje organizovanih klubova u ovom rangu takmičenja, u 90. minutu izjednačila na 2:2, što je bio i konačan rezultat meča. Trener gostiju Predrag Rogan kazao je novinarima po završetku meča da su obe ekipe pružile igru koja po kvalitetu prevazilaci Prvu ligu Srbije. Golove za Bele postigli su Dimitrov i Nikolić.

Radnički Pirot

Bulaji, Stojanovski, Mančić, Nikolić, Tolić, Petrov, Dojkić, Dimitrov, Jovanović, Žerađanin, Liščević

Stamenković, Petrić, Filipović, Nikolić, Ivković, Spasić, Mančić.

TSC – Bačka Topola

Jorgić, Svitić, Skočljak, Branković, Tomanović, Milićević, Silađi, Čordašić, Ponjević, Damnjanović, Erak

Hajagoš, Mezei, Grujić, Galić, Tendai, Stančević, Mijić

Trener domaćih Goran Lazarević kazao je, uz čestitke obema ekipama na prikazanoj igri, da su njegovi puleni ispustili tri boga u samom finišu meča kada su gosti nakon propusta odbrane Belih uspeli da savladaju golmana Bulajića i izvuku bod protiv Radničkog.

Lazarević je kazao da je Radnički danas prikazao daleko bolju igru u odnosu na prethodno kolu, što raduje i daje nadu da u narednim mečevima mogu da osvoje više bodova.

Trener Rogan je izjavio da su njegovi igrači, svojim zalaganjem tokom celog meča zaslužili bod u Pirotu. 

-Krenuli smo odlično, poveli na početku meča, imali još dve prilike da utakmicu uvedemo u mirniji tok, međutim Radnički Pirot je preuzeo inicijativu, imali par udaraca, izjednačili. U drugom poluvremenu smo primili gol iz prekida, što je neshvatljivo za našu ekipu. Onda smo se malo trgli, mislio sam da je kasno, ali moji igrači su pokazali jedan mentalitet, izjednačili na gostujućem terenu u samoj završnici i izjednačili. Mislim da su zaslužili bod, a Radničkom želim puno sreće u daljem takmičenju-kazao je Rogan.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker