Zakoračite u novu jesen kao lice sa modne piste!

Ako želite da budete lice sa modnih pista, reklama i naslovnih strana, modna agencija „Select“  pomoći će vam da ostvarite svoj cilj.

select-2Sutra, 24. septembra 2016. godine, u hotelu „Ana lux“ biće održana velika audicija za nova lica modne agencije „Select“.

Modna agencija „Select“ je vodeća profesionalna modna agencija u Srbiji. U predvodjenju Nebojše Grnčarskog, bivšeg manekena a sadašnjeg direktora, ova agencija od 2000. godine organizuje najveći fashion event u Jugoistočnoj Evropi FASHION SELECTION.

U okviru FASHION SELECTIONA organizuje se i KIDS FASHION SELECTION koji prezentuje najnovije kolekcije poznatih brendova za decu.

U 19 časova biće održana  audicija za devojčice i dečake uzrasta  od 3 do 12 godina, i za devojke i mladiće uzrasta od 12 do 23 godine.

Informacije o audiciji možete dobiti na brojeve telefona 011/ 3037 881 i 011/ 3035 300.

Foto: MA Select

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1