Novi biser Pirota – park na Kaleu (foto galerija)

Park na Kaleu, od nekadašnjeg stecišta narkomana i rugla Pirota, postao je pravi biser i simbol našeg grada. Ovaj park posebno je lep u potkraj leta, kada lišće počinje da dobija svoju prepoznatljivu žutu  boju koja na najlepši mogućni način nagoveštava dolazak jeseni. JP Komunalac je u proteklih par godina uložilo velike napore i sredstva kako bi ovaj park postao novi simbol grada, pored Keja i gradskih trgova.

park-kale_12

park-kale_08

park-kale_10

park-kale_06

park-kale_11

park-kale_05

park-kale_04

park-kale_13

park-kale_02

park-kale_07

 

fotografije Aleksandar Ćirić

 

1 Komentar

  1. Unapredimo Pirotski Okrug

    16.09.2016. at 19:58

    Jedino ove komunjarske biste da sklonite,plase decu nocu a nije im tu ni mesto,nadjite im drugo mesto.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1