Rapa nui ples sa Polinezije na Omladinskom stadionu u Pirotu (foto)

Folklorni univerzitetski ansambl iz Čilea sinoć je, na finalnoj večeri Međunarodnog festivala folklora prezentovao pirotskoj publici ples sa Polinezije – poznat kao Rapa nui. Reč je o egzotičnom plesu sa Polinezijskih ostrva koji je, verovatno, prvi put prezentovan u Pirotu na ovogodišnjem Međunarodnom folklornom festivalu. Čileanci su ovim plesom izazvali pravu erupciju oduševljenja prepunog Omladinskog stadiona.

fotografije Aleksandar Ćirić/pirotskevesti.rs


Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1