Nastupom folkloraca Doma kulture i vatrometom zatvoren Festival folklora

Ovogodišnji Međunarodni festival folklora u organizaciji Doma kulture, po oceni mnogih najjači u poslednjih nekoliko godina, zatvoren je sinoć nastupom članova Folklornog ansambla Doma kulture, nakon čega je usledio i spektakularan vatromet. 

 

 

 

 

Direktor Doma kulture Miško Ćirić uručio je priznanja gostujućim ansamblima i zahvalio im se na odličnim nastupima koje su imali u Pirotu.

-Želeo bih da se zahvalim svima koji su učestvovali u organizaciji, svim radnicima Doma kulture, svim folklornim ansamblima, a posebno Gradu Pirotu, bez čije pomoći sigurno ne bismo uspeli da na ovako visokom nivou organizujemo ovogodišnji Festival. Tu su i sponzori Festivala – Dunav osiguranje, koji je uvek uz nas, zatim hotel Sinkom i Unicredit banka. Hvala i umetničkim rukovodiocima u Domu kulture koji su uspeli da ove godine dovedu izvanredne folklorne ansamble u naš grad i naravno publici koja je u ogromnom broju svake večeri pratila koncerte i defilee folkloraca-kazao je direktor Ćirić.

 


Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1